POPÜLER BAŞLIKLAR

Archive for 12/01/2011 - 01/01/2012

3. Parti Programlar [Brutality]

By : raunen90
Merhabalar,

Bildiğiniz gibi 3. Parti Programlar ile ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz ve 3. Parti Programları engellemek/önlemek için sürekli yeni sistemler geliştiriyoruz. Buna en iyi örnek ise henüz geliştirmiş olduğumuz HWID (Donanımsal Yasaklama)'dır.

3. Parti Program kullanılmayan, tüm oyuncularımızın keyif alarak oynadığı bir oyun ortamı istediğimizi her fırsatta dile getiriyoruz ve tüm çalışmalarımızı bu hedefimiz doğrultusunda yapıyoruz. Fakat bazı kullanıcılarımızdan/oyuncularımızdan bu konuda destek görememek bizim için oldukça ücüzü.

Bu konuyla ilgili olarak son günlerde yaşanılan bir olay ile ilgili maalesef açıklama yapma gereği duyuyorum. Joygame Yönetim tarafından yapılan açıklama sonucunda, sizin de bildiğiniz gibi tüm Brutality klan üyeleri hakkında ceza işlemi/yaptırım uygulandı. Fakat uygulanan bu ceza işleminin, oyuncular arasında ve (yaptırım uygulanan oyuncular arasında) söylendiği gibi, direkt olarak ne oyuncunun benimle oynadığı oyunla, ne de herhangi bir açıdan Raunen hesabıyla bir ilgisi yoktur. Bu tür kişisel faktörleri yaptığımız işe yansıtarak oyuncuları zor durumda bırakmak gibi bir durum Joygame bünyesinde söz konusu değildir. Şu ana kadar ne ben, ne daha önce Wolfteam'de Oyun Görevlisi olarak görevini yerine getirmiş olan ekip arkadaşlarım ne de şu an görevini en iyi şekilde yapan ekip arkadaşlarım böyle bir davranışta bulunmamıştır, aksi bir durum söz konusu olamaz.

Her ne olursa olsun bizim için tüm oyuncularımız değerlidir. Bu derece önemli kararlar Joygame Yönetimi tarafından veriliyor. Eğer siz bir ekran görüntüsüne bakarak, bir Oyun Görevlisinin bu kadar basit bir karar verebileceği düşüncesiyle kendinizi kandırıyorsanız bu gerçekten bizim adımıza üzücü bir düşünce yapısıdır. Ben 2009 yılından beri Joygame bünyesinde çalışıyorum ve etkinlik haricinde de keyfi olarak oyun oynuyorum ve karakterim ilk defa kafadan vurulmuyor. Bu her oyuncunun ve Oyun Görevlisinin karşılacağı kadar  gayet normal bir durumdur.

Şunu unutmayınız ki; oyuncuların Wolfteam için herhangi bir bedel ödemesi farketmeksizin kurallar tüm Wolfteam oyuncuları için geçerlidir.

WOLFTEAM VİDEO YILDIZI

By : raunen90


Wolfteam'in Video Yıldızı olmaya hazır mısın?

Videonu çek, Youtube'a yükle ve bu başlığın altına Oyun içi ismin (nick) ve video linkini gönder, hediye kazanma şansını yakala!

- 31.12.2011 / 16:00'a Kadar videonu çek ve Youtube'a yükle.
- Youtube'a yüklediğin videoyu bu başlık altına yorum olarak oyun içi isminle (nick) beraber yaz.

- İlk 3 oyuncu arasına gir ve hediye kazanma şansını yakala!

30 Günlük Asmon senin olabilir,
Etkinlik detayları için tıklayın.

Joygame GameX Fuarı

By : raunen90
Merhaba gençlik!

Fuardan güzel kareler paylaşmadan önce tüm Joygame oyuncularına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Joygame olarak katıldığımız ilk fuar olmasına rağmen hem ekibimiz hem de oyuncularımız harikaydı.








Tag : , , ,

- Copyright © Wolfteam Download Online Wolf team MMOFPS Oyununu İndir - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -