POPÜLER BAŞLIKLAR

Archive for 07/01/2012 - 08/01/2012

WOLFTEAM'DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

By : raunen90


Yoğunluktu, tatildi derken yine uzun zaman oldu bir şeyler paylaşmayalı.

Bildiğiniz gibi 11 Ayın Sultanı nihayet geldi ve Ramazan başladı. Wolfteam Ramazan'ın başlamasıyla birlikte oyuncularına birbirinden güzel içerikler sundu. Haydi birlikte şu içeriklere bir göz atalım...

*İNDİRİM
Uzun süredir tüm oyuncuların beklediği %50 indirim Ramazan'la birlikte nakit dükkanına geldi. Ve oyuna son yama ile eklenen birkaç eşya hariç, neredeyse tüm eşyalarda %50 indirim başladı. %50 indirim Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek. Sizde Ramazan ayının sonuna kadar istediğiniz zaman, birçok eşyaya %50 indirimli sahip olabilirsiniz. Bu fırsatı bir an önce değerlendirin derim :)

*RAMAZAN PAKETİ
Wolfteam'in indirim haricinde oyuncularına diğer bir sürprizi de oyuna yeni eklediği Ramazan Paketi oldu. Paketteki tüm eşyalar 7 günlük. Ramazan paketinin içerisinde oyunda popüler olan ve oyuncuların çok sevdiği Buz Kurt, Yiğit Demir, Boğa Dövmesi gibi eşyalar yer alıyor. 8 farklı eşyadan oluşan Ramazan Paketi'nin oyun içi değeri ise 10.000N, yani tüm oyuncular 20TL karşılığında ramazan süresince bu paketi istediği zaman alabilir.

Bahsettiğim bu iki sürprizin haricinde ise, İftar ve Sahur vakitlerine özel olarak anlık etkinlikler düzenleniyor. Wolfteam Facebook sayfasını takip ederek etkinliklere katılabilirsiniz.


İyi eğlenceler :)

WOLFTEAM YAZ ETKİNLİKLERİ

By : raunen90
Yaz sezonu ile birlikte Wolfteam'de yeni etkinliklerini oyuncularıyla paylaştı. Yarın Ay etkinlikleri, Kurt'lara özel etkinlikler, Haritalara göre etkinlikler ve daha fazlasıyla oyuncular yaz sezonunda hediyelere doyacak!

Etkinlik detayları: http://www.joygame.com/forum/Thread.aspx?t=197242#P1074914

Sende hemen Wolfteam kayıt ol, eğlenceye katıl!

- Copyright © Wolfteam Download Online Wolf team MMOFPS Oyununu İndir - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -