POPÜLER BAŞLIKLAR

Archive for 02/01/2013 - 03/01/2013

TOPKAPI SARAYI İNCELEMESİ

By : raunen90

MMOFPS kategorisinde yer alan Wolfteam oyunu, Türkiye pazarında fark yaratmaya devam ediyor. Bu haftaki yazıda Topkapı Sarayı haritasını inceleyeceğiz gençler.


Topkapı Sarayı'nın Wolfteam'deki konumu günümüzde değil, ileri bir zamanda/tarihte geçiyor. Bu nedenle haritadaki birçok içeriğin konumlandırılması buna göre yapılmış. Haritanın stratejik olarak oyunculara ne tür bir oyun akışı sunduğundan ziyade, öncelikle haritadaki objelerden bahsetmek istiyorum.



Topkapı Sarayı (Müze)'den bir görüntü













Topkapı Sarayı (Oyun içi) bir görüntü





Gördüğünüz gibi duvardaki objelerin tamamı Topkapı Sarayı Müzesinde sergilenen silahlar, kalkanlar, hançerler ve baltalardan esinlenerek tasarlanmış. (Çoğul olarak bahsediyorum çünkü bu objeler oyunun birçok yerinde kullanılmış) Yani bizim tarihimizde yer alan içerikler. Fakat burada şuna dikkat etmemiz gerekiyor, bu eşyaların üzerinde başka devletlerin/milletlerin/ulusların sembolü olabilir, bunlar Wolfteam veya Joygame Ekibinin kendi yorumlaması değildir. Çünkü müzede sergilenen silahlar, kalkanlar, hançerler veya baltalar (vb.) zamanında Osmanlı Devleti savaşlarda kazandığı veya hediye olarak gönderilen içerikler.



Veya bu görüntüde (Oyun içi > Hazine Odası) yer alan ganimetler için de aynı şey geçerli. Farklı semboller yer alabilir fakat, tarihimizde Osmanlı Devleti'nin kazandığı savaşlar sonucunda elde ettiği ganimetler olduğu için başka anlamlara gelen sembollerin yer alması gayet doğal.


Aynı şekilde kapıların üzerinde yer alan yazılar (bu yazılarda odaların isimleri yazar), duvarlardaki işlemeler için de aynı şeyler geçerlidir. Bunlar sadece birer örnekti. Oyun içerisinden ve Topkapı Sarayının gerçek görüntülerinden yola çıkarak birçok örnek verebilmek mümkün.


Haritanın stratejik yapısına değinecek olursak, Mavi ve Kırmızı takımların sıcak savaşının hiç bitmemesi için geniş bir orta alana/avluya yer verilmiş.



















Yanı sıra, birbiri arasında geçiş yapabileceğiniz koridorlar sayesinde de hızlı bir şekilde rakip bölgeye gidebilir veya koridorlarda pusu kurabilirsiniz.



Burada küçük gibi görünen önemli bir detay ise, duvarlarda yer alan "Yönlendirme Oklarıyla" kolayca yönünüzü bulabiliyorsunuz.


Konuya burada noktayı koyuyorum ve daha fazlasını merak edip, girin bakın diyorum :) Çünkü Türkiye'de bir ilk olan ve gerçekten deneyimlenmesi gereken bir harita. Oyun keyfinizi ikiye katlayacağından hiç şüpheniz olmasın.

Tüm bunların beraberinde daha birçok özelliği olan Topkapı Haritasını sen de Wolfteam oynayarak deneyimleyebilirsin.


Eğlencenin adresi | www.joygame.com/wolfteam



KARAKTERLERİN YENİ GÖRÜNÜMLERİ

By : raunen90



Wolfteam'de karakterler yenilenmeye devam ediyor...

3. Jenerasyon olan karakterlerin Swat ve Est görünümleri son yamayla birlikte oyuna eklendi. Bu karakterler, diğerlerine göre farklı görünüme sahipler. Bunun yanı sıra özellikleri ise aynı.


3. Jenerasyon Karakterler

Yiğit Demir
Illude Vaganova Ivanov
Tomita Yasuko
Geremi Song






Diğer bir avantajı ise, bu karakterlerin tümü A Sınıfı ekipmana sahip. Bu da, Swat ve Est görünümlü karakterleri kullandığınızda ekipman ihtiyacınız olmayacağı anlamına geliyor. Böylelikle, Kurt özelliklerine etki eden eşyaları alabilir ve karakterinizin yanı sıra Kurt'unuz da üstün özelliklere sahip olabilir.


Sen de bu mücadelede yerini almak için hemen www.joygame.com/wolfteam adresine git ve wolf team download et, hemen yerini al.

- Copyright © Wolfteam Download Online Wolf team MMOFPS Oyununu İndir - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -