POPÜLER BAŞLIKLAR

Posted by : raunen90 22 Mayıs 2012 Salı

Asil Kahramanlar, ödüle adım adım yankaşıyor!

Wolfteam Klan Turnuvası Elemelerinde 4. Günü de geride bıraktık. Turnuva tüm heyecanıyla devam ediyor. Birçok klan, sergilediği mücadele ve çaba ile bir üst tura çıkmayı başarırken, diğer klanlar karşısında yeterliliğini sürdüremeyen klanlar maalesef elendi.

Üstelik turnuvanın adresinde, ana sayfada yer alan "?" işaretleriyle kapalı, beğenme üzerine kurulmuş oyunumuz da devam ediyor. Beğeni sayıları "?" işaretlerine ulaştıkça her biri tek tek açıklacak ve muhteşem sürprizlerle karşılacaksınız.

Bunun yanı sıra, Oyun Görevlilerimizin maç sonrasındaki yorumlarını da turnuvanın adresindeki blog bölümünden takip edebilirsiniz. Diğer klanlar ne yapıyor, maçlar nasıl geçiyor, kim hangi eşyayı kullanıyor ve daha fazlasını Oyun Görevlilerimizin yorumlarından öğrenebilirsiniz.

Ayrıca, Klan Turnuvasına özel hediyeli radyo yayınımız ve maçların canlı olarak yayınlaması da Turnuvaya ayrı bir renk katıyor.

Wolfteam üye ol, bu heyecana sen de katıl!

Matt Baker karakteri Klan Turnuvasında sizinle!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Wolfteam Download Online Wolf team MMOFPS Oyununu İndir - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -