POPÜLER BAŞLIKLAR

Posted by : raunen90 10 Eylül 2012 Pazartesi

Merhaba gençlik :)

Yavaş yavaş kış mevsimine yaklaşırken, Wolfteam'de de Yaz Etkinlikleri sona erdi ve yerini yeni etkinliklere bıraktı.

Her ay yeniden düzenlenecek olan etkinliklerde Eylül ayın içeriği şöyle;

- Oyuna Başlangıç Etkinliği
- Oyuna Katılım Etkinliği
- Oyun Zamanı Ekinliği
- Öldür Kazan Etkinliği
- Oyuna Giriş Etkinliği
- Yanan Bonus Etkinliği
- 1+1 Etkinliği
- OG Öldür/Koru Etkinliği

Tüm Eylül ayı boyunca devam eden etkinliklerin haricinde, Eylül ayının farklı zamanlarını kapsayan etkinlikler de mevcut. Bu etkinliklerde, oyuna yeni başlayanlara, her gün oyuna girenlere, sürekli oyun oynayanlara, rütbelerini ve altınlarını arttırmak isteyenlere hediyeler veriliyor.

Ayrıca, 1+1 Etkinliklerinde, haftanın farklı günlerinde, farklı eşyalara uygulanan bu sitem sayesinde anlık hediyeler elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ise, birbirinden özel hediyeleri kazanmak için  OG Öldür/Koru Etkinliğinde kıyasıya bir mücadele sizleri bekliyor olacak.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.


İyi eğlenceler.

{ 6 yorum... read them below or Comment }

  1. ETKİNLİGİ BIRAKINDA ŞU HİLELERE Bİ ÇARE BULUN .

    YanıtlaSil
  2. og_raunen sana bişey diyecim carim calindi

    YanıtlaSil
  3. ekle gürkan ünlü face

    YanıtlaSil
  4. Ya abi Ben Yüzbaşıyım oyunda .. Ama Oyundan artık zevk alamıyorum ne bu ya hileler cirit atıyor oyunda her odada bi fişci bi hiLeci var hileler belli olmasa Nese dicem ama hileler etiketli oyuna girer girmez hile oldugunu belli eden bi yazı yazıyor abi artık bi Çözüm Bulun Şuna Ne Yapcaz böle oyunu oyunun içine ettiler her odada hile var ilgilenin oyunla biraz etkinlik olsa ne yazar hile olduktan sonra...

    YanıtlaSil
  5. Kardeş Yüzbaşı olan bak Sen git benim link attığım siteye gir sgin yazıyor oraya tıkla üye felan ol o wolfteamı indir gir oyuna süper sezk alırsın wolfteam bize çok kazık atyor anlamısunuz aranızda hala pvp serverleri bilmeyenler var bi göz atın şuna artık .!!!!

    YanıtlaSil
  6. Wolfteam benzeri oyunlar için tıklayın: wolfteam benzeri oyunlar

    YanıtlaSil

- Copyright © Wolfteam Download Online Wolf team MMOFPS Oyununu İndir - Date A Live - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -